Søg på bloggen

fredag, februar 24, 2012

Anniversary night out @instagram

Photobucket
Vild elevator på Tivoli hotellet - på vej op til restauranten.
Photobucket
Den altid fantastiske Four Meal Drive-menu (plus lækre kyllingeboller-sticks, som hurtigt røg ned). Og den lækreste gin&tonic, jeg længe har smagt.

Photobucket
Højt oppe, langt at falde - eller dét der ;-) Smuk udsigt udover København. Plus sød og meget modig kæreste, som vover sig ud på glas-gulvet med FULD udsigt ned til gaden.
Var jo ude i onsdags og fejre 5 helt fantastiske år sammen med A, og det havde faktisk været svært at finde ud af hvad vi skulle lave. Fem år er en stor ting, og derfor havde vi begge lyst til at lave noget mere specielt. Men, vi måtte dog være lidt fornuftige og erkende at pengene simpelthen bare ikke er til det helt store lige nu. True that, men ærgeligt.

Vi tog derfor ud for at spise (sushi hø hø) og gemme det vilde hotel-ophold (og helst til Paris hæhæhæh) til næste år. Jeg har altid gerne ville prøve at komme på Sticks'n'Sushi restauranten på Tivoli-hotellet, hvor der jo også er den fantastiske sky bar, så fik hurtigt bestilt et bord til to.

Det var en dejlig oplevelse med surveræn mad og service. Vi delte en flaske rødvin til maden og gik derefter hen i sky-baren og drak et par gin&tonic. L-Æ-K-K-E-R-T. Og lækker aften. Kan kun anbefale at tage derhen om ikke andet, bare for at gå i baren og nyde den fantastiske (fantastisk blev der sagt) udsigt.

5 kommentarer:

Maja sagde ...

Ohm det ser godt ud!! Kan du huske ca. pris på den sushi menu i fik? :)

Maja sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Jadore blog sagde ...

Fine billeder :-)

Sophie sagde ...

Så har du vist også fået nok sushi i denne uge hva :D
- tak for igår! <3

Melanie D. sagde ...

@Maja: Ja, den koster en plov, men er det hele værd!

@J'adore blog: Mange tak :-)

@Sophie: Ja det skulle man jo tro ikk, hæhæhæ. Og selv tak, det var jo en dejlig aften! :-*

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...