Søg på bloggen

tirsdag, april 05, 2011

HJÆLP

SØDE MENNESKER,


Hjælp! Af en eller anden grund kan jeg ikke uploade billeder herinde lige nu - pga pladsmangel?? Jeg skal åbenbart købe mere plads, men det synes jeg er virkelig underligt (læs: nedren!)
Så jeg vil da lige høre, om det er sket for andre og i så fald, hvad I har gjort?? Betalt? Eller fundet et alternativ?? Håber på I kan hjælpe mig, så jeg straks kan lægge nye billeder ind!


PS, fik jeg sagt hjælp?

4 kommentarer:

Krille sagde ...

Det kan være pga. pladsmangel, men måske skulle du kontakte http://miss-michellemarie.blogspot.com/, fordi jeg mener, hun har haft det problem før og hun kan muligvis hjælpe dig

- Krille

Frk. Emma sagde ...

Det er pladsmangel (det var det i hvert fald for mig), så du skal enten slette billederne, eller finde et alternativ. Du skal huske, at hvis du sletter billederne, forsvinder de fra din blog også :)

Jeg har fundet et alternativ - Photobucket! (http://photobucket.com/) Det er super nemt, når man først lige lærer det. Først skal du oprette en bruger. Så skal du oploade de billeder du vil bruge. Herefter skal du gå ind på billedet, og kopiere HTML-koden :)

Håber det er til at forstå!

Emma

christina sagde ...

Det samme skete for mig. jeg bruger også photobucket nu :-)

MELANIE D. sagde ...

Tusind tak til jer alle! Det er dejligt med hjælp!! Vil straks hoppe ind på photobucket og oprette en bruger :-)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...