Søg på bloggen

torsdag, februar 24, 2011

love/anniversary-day

De smukkeste blomster fra A
Brunch bestående af: Røræg m/ bacon, chili-pølser, lakse-mousse, oliventapenade, port salue, græsk yoghurt m/ müsli & ahorn sirup, frugtsalat m/ vanilje-creme, Magnolia Vanilla Vanilla cup-cakes, frisk rugbrød & smør, frisk appelsin-juice, café latte & champagne. Bon Appetit! 
'Four Meal Drive' på Sticks'n'Suhsi (btw, sorry for LOUSY billede-kvalitet) 
Klar til gå i biografen og se The Tourist (som FYI stinker!)
Hjemme igen og nyde et glas Asti samt et kys (eller to)
Det var jo egentlig i tirsdag at mig og A skule fejre vores 4-årsdag, men som jeg skrev i forrige indlæg, besluttede vi at rykke det til onsdag i stedet. Så igår stod den på ekstra meget kærlighed, hygge og kys. 


Jeg startede med at lave en stor omgang luxusbrunch om formiddagen med alle vores yndlingsting, bl.a fine cup-cakes alá Emily - som blev meget vellykkede. De er simpelthen to die for. Bagefter lå vi egentlig bare på sofaen med vores dyner og så Friends i noget tid, men det var også dejligt at slappe lidt af, inden vi skulle videre. 
Senere tog vi nemlig på Sticks'n'Sushi og fik en helt masse...sushi hæhæh. Klokken 21 tog vi i Cinemaxx for at se The Tourist, hvor vi desuden fik kværnet et tons popcorn, to KÆMPE slikposer og cola zero. Efter (en dårlig, dårlig selovm Depp stadig var nuttet) film, tog vi hjem til mig og drak lidt Asti inden vi hoppede i seng. 


Ahhh, det var sgu en rigtig dejlig dag - fyldt med masser af kærlighed (uden det lyder alt for sukkersødt hæhæ) og hvor man tænkte tilbage på dengang med blev kærester...

2 kommentarer:

Bethina sagde ...

hvor ser det bar hyggeligt ud, tillykke til jer to :)

MELANIE D. sagde ...

Det var også super hyggeligt. Mange tak! :-)

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...